Natuurlijk kunt u met al uw vragen altijd bij ons terecht en staan wij u ook graag te woord.
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
9.00 uur – 17.30 uur.
U kunt ons steeds eenvoudig bereiken,

Per email: arconell@arconell.nl

of telefonisch onder nummer: 0316-540520

Onze website is onze showroom en onze winkel waar we u van harte welkom heten. Net zoals in ons pand, te ‘s-Heerenberg. Als u ons wilt bezoeken, belt u ons dan eerst even. Dan zijn we er voor u en staat de koffie klaar.

Ons adres:

Weteringstraat 13-d, 7041 GW ‘s- Heerenberg

KvK nr: 09095519 BTW nr: NL001217393B74 

Bent u installateur of heeft u bedrijfsmatig belangstelling voor onze producten?

Arconell biedt u de mogelijkheid om een serie werkelijk unieke producten op het gebied van elektrische verwarming aan te bieden. Met al even unieke voorwaarden voor levering en installatie.

Omdat onze producten in de Nederlandse markt inderdaad uniek zijn, u vindt ze nergens anders, geven wij ook een volledige technische ondersteuning bij de toepassing, installatie en de nazorg.

Arconell is een bedrijf dat zich heeft toegelegd op het ontwikkelen, produceren en aanbieden van deels in eigen beheer ontwikkelde slimme elektronische oplossingen voor elektrische verwarming, of dat nu vloerverwarming is, convectoren of warmwater voorzieningen zijn. We zijn dus niet zomaar een importeur of groothandel in bestaande producten.

Dat maakt ons uniek.

Daarom is ook de manier waarop wij zaken doen met installateurs en soortgelijke bedrijven uniek. Het levert u en ons voordeel op.

Hoe? Dat vertellen wij u graag in een gesprek of in een mail wanneer u even contact met ons op neemt.

Vooraf al even dit: we werken niet met zaken als franchise, afname- of andersoortige verplichtingen of bindingen. Op geen enkele manier zelfs.

Belangstelling? Zend u ons even een mailtje of belt u ons. Vermeld in ieder geval uw volledige bedrijfsnaam en uw KvK inschrijvingsnummer.