Bent u installateur of heeft u bedrijfsmatig belangstelling voor onze produkten?

Arconell biedt u de mogelijkheid om een serie werkelijk unieke produkten op het gebied van elektrische verwarming aan te bieden. Met al even unieke voorwaarden voor levering en installatie.

Omdat onze produkten in de Nederlandse markt inderdaad uniek zijn, u vindt ze nergens anders, geven wij ook een volledige technische ondersteuning bij de toepassing, installatie en de nazorg.

Arconell is een bedrijf dat zich heeft toegelegd op het ontwikkelen, produceren en aanbieden van deels in eigen beheer ontwikkelde slimme elektronische oplossingen voor elektrische verwarming, of dat nu vloerverwarming is, convectoren of warmwater voorzieningen zijn. We zijn dus niet zomaar een importeur of groothandel in bestaande producten.

Dat maakt ons uniek.

Daarom is ook de manier waarop wij zaken doen met installateurs en soortgelijke bedrijven uniek. Het levert u en ons voordeel op.

Hoe? Dat vertellen wij u graag in een gesprek of in een mail wanneer u even contact met ons op neemt.

Vooraf al even dit: we werken niet met zaken als franchise, afname- of andersoortige verplichtingen of bindingen. Op geen enkele manier zelfs.

 

Belangstelling? Zend u ons even een mailtje of belt u ons. Vermeld in ieder geval uw volledige bedrijfsnaam en uw KvK inschrijvingsnummer.

Email: arconell@arconell.nl

 

 

[..ES]2 ®, ModuSet ® en ThermoColor+ ® zijn produkten en geregistreerde handelsmerken van Arconell

Arconell Weteringstraat 13-D 7041 GW 's-Heerenberg Tel: 0316 540520 KvK Arnhem 09095519