Elektrische Radiator Convector verwarming met Modulerende Regeling
Geen mogelijkheid voor vloerverwarming? Of geen zin de vloeren van het hele huis open te breken.
[..ES]2 brengt nu ook elektrische convector (radiator) verwarming met modulerende regeling. Zo kunt u b.v. de woonkamer van [..ES]2 vloerverwarming voorzien en de rest van het huis uitrusten met radiatoren. En omdat ook de radiatoren modulerend en dus stroombesparend geregeld kunnen worden heeft u hiermee de voordeligste en erg gemakkelijk aan te leggen verwarming voor het hele huis!

  • Nu ook met WiFi bediening!

Elektrische Designradiator
U wilt een designradiator in uw badkamer maar u heeft weinig zin in het aanleggen van de CV leidingen daarvoor. Oplossing: De elektrische Designradiator. Ophangen, inpluggen, klaar. Ze zijn er in 3 afmetingen en in chroom of in wit. Kijk in onze
webwinkel.

De [..ES]2 radiatoren zijn er in 2 uitvoeringen:

  • De Neo, een schitterende designradiator in 4 kleuren met ingebouwde modulerende klokthermostaat.
  • De Neo WiFi, hetzelfde fraaie design als de Neo maar nu uitgerust met WiFi bediening, met Apps voor alle gangbare smartphones.

Voor beide uitvoeringen geldt:

  • Scandinavisch (Noors) kwaliteitsproduct
  • Inclusief muurbeugels en aansluitsnoer
  • De modulerende thermostaat zorgt ervoor dat de convector nooit warmer is dan nodig is, stroombesparend dus.
  • Leverbaar in 7 vermogens van 250 tot 2.000 Watt

Toepassingen van modulerende Radiator / Convectorverwarming van [..ES]2

De radiatoren kunnen gemakkelijk overal geplaatst worden. Dus niet alleen daar waar u b.v. anders een CV radiator zou plaatsen. Er zijn geen CV leidingen die ver- of gelegd moeten worden, een enkel stopcontact of muuraansluitdoos is voldoende.

De radiatoren zijn zo ontworpen dat ze voor het vermogen een groot oppervlak hebben, daardoor blijft de oppervlakte temperatuur laag, max. zo'n 60 graden. Natuurlijk zijn ze volledig beveiligd, zowel thermisch als elektrisch.

Enkele toepassingsmogelijkheden:

In huis: vooral gemakkelijk en voordelig als u vloerverwarming in de huiskamer hebt of gaat aanleggen. Het grote voordeel is dat u hiermee nu iedere kamer afzonderlijk kunt regelen. (Zie ook onze FAQ). Nooit meer regelproblemen omdat de kamers boven niet warm willen worden. Bedenkt u wel dat als u echt voor lage stookkosten wilt gaan, vloerverwarming alléén toch altijd zuiniger is. Het grote voordeel van deze radiatoren is dat ze zo gemakkelijk en zonder hak- of breekwerk zijn aan te brengen en evt. te verplaatsen. De ingebouwde modulerende thermostaat zorgt steeds voor precies de juiste temperatuur en verlaagt de stroomkosten met zo'n 20% ten opzichte van een aan/uit thermostaat.

Ideaal om toe te passen in b.v. een nieuwe aanbouw, er hoeven geen CV leidingen doorgetrokken te worden.

In kantoren: Enorme flexibiliteit bij de inrichting, b.v. met scheidingswanden. Als de ruimtes veranderen of nieuwe kantoorruimtes worden ingericht kunt u de convectoren gewoon op een andere plek opnieuw ophangen.

Wat heeft u nodig in een kamer of ruimte?

Of u één of meerdere radiatoren nodig heeft in een ruimte hangt natuurlijk van een aantal factoren af. Als vuistregel kunt u voor een woon/studeerruimte uitgaan van ongeveer 100-120 Watt per m2 vloeroppervlak bij een normale tot goed geïsoleerde kamer. Voor slaapkamers kan dit minder zijn, b.v. 80 Watt per m2 kameroppervlak. Voor bijkeukens of garages kan het ook zo'n 80 Watt/m2 zijn. Deze getallen gelden voor een redelijk tot goed geïsoleerde woning.

 

 

Terug naar ES2 vloerverwarming.

Ga direkt naar de webwinkel en bestel.

Download de Adax brochure met alle gegevens

Arconell Weteringstraat 13-D 7041 GW 's-Heerenberg Tel: 0316 540520 KvK Arnhem 09095519

Email: arconell@arconell.nl

FreeCounter