Clage producten voor warm water

 

 

Clage is een toonaangevende Duitse fabrikant van warm water apparatuur voor huishoudelijk en horeca gebruik. Alle producten van het bedrijf worden gefabriceerd in het eigen bedrijf in Lüneburg in de deelstaat Nedersaksen. De Clage producten kenmerken zich door hun bijzonder goed doordachte ontwerp met het oog op energie zuinigheid en gebruiksvriendelijkheid gekoppeld aan een hoge mate van degelijkheid waardoor ook een lange levensduur is gegarandeerd. Alle prijzen en documentatie vindt u hier. Door op de onderstaande plaatjes te klikken vindt u de informatie over dat product.

De producte-series die wij in ons programma hebben opgenomen zijn:

  • -Grote Doorstroomverwarmers van 18-27 kW, voor bad, douche, keuken enz.
  • -Compacte doorstroomverwarmers van 11-13 kW voor in de keuken (inbouw)
  • -Close-in boiler, 10 liter
  • -Kokend water en gekoeld water apparatuur voor in de keuken en voor horeca gebruik.

Belangrijk om te weten is ook dat wij beschikken over een eigen service en reparatieafdeling voor alle Clage apparaten.

Grote doorstroomverwarmers

 

 

Deze toestellen zijn geschikt om een heel huishouden van onbeperkt warm water te voorzien. Uniek aan de Clage toestellen is dat de maximale capaciteit ingesteld kan worden tussen 18 en 27 kW. De luxe DSX uitvoering heeft daarnaast bedienpaneel met een groot gekleurd grafisch display waarmee vooringestelde temperaturen ieder moment kunnen worden gekozen voor een zo economisch mogelijk gebruik. Het display geeft steeds het energieverbruik van het toestel aan. De ingebouwde elektronische doorstroombegrenzer zorgt ervoor dat die temperatuur ook onder alle omstandigheden wordt gehaald.

Compacte doorstroomverwarmers

 

 

Deze toestellen zijn ontworden om in het aanrechtkastje te worden ingebouwd. Ze zijn kleiner dan een close in boiler en hebben geen inlaatcombinatie nodig. De luxe CFX uitvoering heeft een draadloze afstandsbediening waarmee de temperatuur van het uitstromend water kan worden gekozen. Zo kunt u steeds precies de juiste temperatuur kiezen voor het gebruik op dat moment, b.v. handen wassen, afwassen of warm water voor tijdens het koken, om gedroogde kruiden te wellen of op te lossen of sauzen te maken.

Close in boiler

 

 

Dit 10 liter model close in boiler onderscheidt zich door zijn hoge vermogen en daardoor snelle opwarming. Het vermogen bedraagt 2,2 kW waardoor het water aanzienlijk sneller opwarmt dan met de standaard 0,5 kW die de meeste andere close ins bieden. Het apparaat heeft een gewone stekkeraansluiting.

Kokend water en gekoeld water apparaten. (Heeft u belangstelling voor deze apparaten? Neemt u dan contact met ons op.)

 

 

De kokend water kraan op uw aanrecht make de fluitketel of waterkoker geheel overbodig. Wilt u het summum aan gebruiksgemak dan kiest u voor de gecombineerde kokend/gekoeld water kraan. Heerlijk in de zomer om ook direct gekoeld water (van 5 graden) uit de kraan te hebben voor uw drankjes of gewoon om zo te drinken. Als extra zijn er uitvoeringen met een ingebouwd waterfilter/ontharder die de kwaliteit van het uitstromend water verhoogt en kalkafzetting voorkomt.

Alle kranen zijn uitgerust met een inschakelbare kinderbeveiliging. De luxere uitvoeringen hebben tevens een instelbare tijdsautomaat waarmee u b.v. automatisch het apparaat s'nachts kunt laten uitschakelen om energie te besparen.

Horeca kokend water apparaten

 

 

De grotere wandmodellen zijn bedoeld voor (bedrijfs)kantines of de kleine Horeca. Deze apparaten leveren alleen kokend water, afhankelijk van het type van 3 tot 7,5 liter inhoud. Apparaten tot max 40 liter kokend water inhoud zijn leverbaar. Heeft u belangstelling voor deze apparaten, neemt u dan contact met ons op.

Arconell Weteringstraat 13-D 7041 GW 's-Heerenberg Tel: 0316 540520 KvK Arnhem 09095519 Email: arconell@arconell.nl